23948sdkhjf

Nu åbner Danmarks største Matas i Rødovre

Nu byder Matas velkommen til sin nyeste butik i kæden i Rødovre Centrum, indrettet efter "fremtidens butikskoncept", hvor alt fremstår indbydende og overskueligt - med oplevelse og forkælelse for kunderne i centrum.

Det skriver virksomheden i en pressemeddelelse.

Matas har gennem de seneste par år åbnet og ombygget store Matasbutikker efter fremtidens Matas-butikskoncept.

Det er sket i bl.a. Field's, Lyngby, Kolding, Århus, Vejle, Hillerød og Roskilde.

Nu er turen så kommet til Rødovre Centrum, hvor den nybyggede, udvidede del af butikscentret får glæde af landets hidtil største Matas med et salgsareal på 529 m2.

- Vi har mærket enorm interesse for, hvad der kommer til at ske i den nye butik. Så nu glæder vi os alle rigtig meget til at vise vores kunder, hvor flot butikken er - og til dagligt at forkæle dem i dette nye, skønne Matas univers, siger Informationschef Henrik E. Johannsen fra Matas.

Butikken indeholder en shop-in-shop med det internationale makeup-brand MAC, som har egne professionelle makeup-artister på stedet. Derudover en såkaldt StyleBox med frisør, stylist og negletekniker samt en afdeling med det populære kosmetikmærke NYX.

Derudover tilbyder Matas i Rødovre også et stort økologisk fødevareunivers med helse og sundhed i fokus.

Butikken har 28 medarbejdere, og i spidsen for dem står butikschef Pia Sommer, som kommer med stor erfaring, senest som butikschef i Matas, Field's.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093